INLOGGEN
Home    |    Onze folder    |    Over PC Warehouse Leuven BVBA    |    Winkelkarretje    |    Contact    |   OUTLET
Privacy verklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

PC Warehouse Leuven BVBA kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van PC Warehouse Leuven BVBA, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan PC Warehouse Leuven BVBA verstrekt. PC Warehouse Leuven BVBA kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens - Uw telefoonnummer - Uw e-mailadres - Uw IP-adres. Op uw expliciete vraag kunnen uw paswoorden en accountgegevens verwerkt worden om in uw naam de door u gegeven opdracht uit te voeren.

WAAROM PC Warehouse Leuven BVBA GEGEVENS NODIG HEEFT

PC Warehouse Leuven BVBA verwerkt uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de gegeven opdracht (bv. herstelling of installatie van uw computer), en/of om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan PC Warehouse Leuven BVBA uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG PC Warehouse Leuven BVBA GEGEVENS BEWAART

PC Warehouse Leuven BVBA bewaart uw gegevens zolang als nodig voor het uitvoeren van de opdracht of zolang de wettelijke veprlichtingen het opleggen. PC Warehouse Leuven BVBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

PC Warehouse Leuven BVBA verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van PC Warehouse Leuven BVBA worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. PC Warehouse Leuven BVBA gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

PC Warehouse Leuven BVBA maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van PC Warehouse Leuven BVBA bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan PC Warehouse Leuven BVBA te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. PC Warehouse Leuven BVBA heeft hier geen invloed op. PC Warehouse Leuven BVBA heeft Google geen toestemming gegeven om via PC Warehouse Leuven BVBA verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar leuven@pcwarehouse.be. PC Warehouse Leuven BVBA zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

PC Warehouse Leuven BVBA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van PC Warehouse Leuven BVBA maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door PC Warehouse Leuven BVBA verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met PC Warehouse Leuven BVBA op via leuven@pcwarehouse.be. Deze site is een website van PC Warehouse Leuven BVBA. PC Warehouse Leuven BVBA is als volgt te bereiken:
Postadres: Diestsevest 90, 3000 Leuven
BTW nr: BE0860.965.763
Telefoon: 016/29.60.66
E-mailadres: leuven@pcwarehouse.be

KLACHTEN

Zo u een klacht heeft kunt u zich in eerste instantie wenden tot PC Warehouse Leuven BVBA per e-mail : leuven@pcwarehouse.be of per post op het adres Diestsevest 90, 3000 Leuven, of bij de nationale toezichthouder :
Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
tel. 00 32 (0)2 274 48 00 of 00 32 (0)2 274 48 35
commission@privacycommission.be

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf altijd als eerste op de hoogte van onze promoties!

Onze gegevens
PC Warehouse Leuven BVBA
Diestsevest 90
3000 Leuven

Tel.: 016/29.60.66
E-mail: leuven@pcwarehouse.be
Contactpagina
Openingsuren
MaandagGesloten
Dinsdag10u tot 18u
Woensdag10u tot 18u
Donderdag10u tot 18u
Vrijdag10u tot 19u
Zaterdag10u tot 17u
ZondagGesloten
FeestdagenGesloten
Info
14 dagen retourrecht: niet goed, geld terug. Zonder gedoe. Een eventuele kost voor terugzending is ten laste van de klant. Retourneren? Contacteer ons of gebruik het Europees herroepingsformulier.

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Problemen?
Heeft u problemen of klachten? Contacteer ons, we helpen u graag verder.